Voor 15:00 besteld, is zelfde dag verzonden

OVER ONS

CRcosmetics about us‘LESS IS MORE’.
Wij geloven dat het naar voren brengen van de natuurlijke schoonheid en het ware zelfbeeld van een man/vrouw door zijn of haar unieke eigenschappen te verbeteren, hem/haar zal laten lijken en voelen als een nog betere versie van zichzelf. Je hoeft geen volledig make-up look te dragen met 15 verschillende schoonheidsproducten om er mooi uit te zien. Een simpele lipgloss of een beetje poeder moet al voldoende zijn. Wanneer je je ware zelf laat zien, bouw je zelfvertrouwen op door te onthullen wie je bent zonder het beschermende masker van make-up. En dat is onze missie! Omhels je ware ik en waardeer het gezicht dat naar je staart in de spiegel  ... omdat het van jouw is. Je gezicht vertelt je eigen unieke verhaal, dus omarm het en deel jouwn verhaal met de wereld.
 

 

 

                                   
                                   
                                     CRcosmetics vegan
Dat VEGAN cosmetica beter en effectiever is voor huid en gezondheid is een feit. In het bijzonder is de gevoelige huid er enorm bij gebaat. En juist als je een gevoelige huid hebt. Veganistische cosmetica is zachter en meer verzorgend. Bovendien bevatten de plantaardige ingrediënten in veel veganistische formules meer vitamines, mineralen en antioxidanten om de huid te herstellen en hydrateren. Je huid zal beter gedijen door natuurlijke en veganistische ingrediënten. Maak je je zorgen om het prijskaartje van vegan cosmetica? Vrees dan niet! Vegan cosmetica hoeft bij ons zeker niet duur te zijn!  

 

 

 

 

 

CRcosmetics cruelty free productsTESTEN OP DIEREN voor uiterlijk schoonheid is niet wat hoort. Cosmetica die op een kwetsbaar diertje wordt aangebracht om later op jouw lippen te stralen, vinden wij absurd. Daarom presenteren wij onze cruelty-free cosmeticalijn. Wij zorgen ervoor dat al onze producten, budgetproof ,cruelty free en vegan zijn. Ook bevatten ze geen dierlijke ingrediënten of bijproducten. Het moet namelijk geen opgave zijn om je een beauty te voelen, zonder schuldgevoel over de diertjes. Ieder aankoop bij ons maakt een verschil. We protect our animals!

 

 

 

 FOLLOW US

CRcosmetics insagram   CRcosmetics pinterest   CRcosmetics Facebook

 

 

 

 

 

 

Bedrijf: CR.cosmetics

KVK nummer: 78611199